Gratis schatting van uw sculpturen en kunstwerken

Schatting sculptuur & kunstvoorwerp

Sculptuur & kunstvoorwerp

Millon België is een veilinghuis waarin onze experts en specialisten u online en op afspraak een gratis schatting van uw sculpturen en kunstwerken aanbieden.
Onze expertise is gratis, vertrouwelijk en niet-bindend. Ze kunnen onderdeel zijn van een opvolging, vooruitlopend op een eventuele verkoop of gewoon ter informatie.

Specialisten in objecten en de kunstmarkt, het team van Millon Belgique waardeert uw goederen uit alle eeuwen, uit alle tijdperken en uit alle oorsprongen (klassieke tijd, 20e eeuw, Belgische en Europese objecten, oude objecten, moderne objecten, hedendaagse objecten, kunstenaars sculptuur, beeld, gesigneerd object, etc.)
Ons werk van gratis evaluatie van uw werken gaat ook gepaard met een authenticatiewerk.

Ook kunnen wij, indien u dit wenst, uw antiek te koop aanbieden ter gelegenheid van een van onze volgende themaveilingen om zo de best mogelijke prijs te bekomen.
We kunnen ook reizen onder bepaalde voorwaarden, en ons team organiseert ook uitzonderlijke waarderingsdagen in verschillende regio's en steden in België. Op maandag organiseren we schattingsdiensten van 14 tot 17 uur op ons kantoor in Brussel, zonder afspraak.

Voir aussi :

1. Uw gegevens

2. Beschrijving

3. Voltooien

Wij zullen contact met u opnemen zo spoedig mogelijk.